ПОСЛОВНИК ПРИВРЕМЕНОГ ОРГАНА ОПШТИНЕ КОВИН

РЕШЕЊЕ О ИМЕНОВАЊУ ПРЕДСЕДНИКА И ЧЛАНОВА ПРИВРЕМЕНОГ ОРГАНА ОПШТИНЕ КОВИН


sanjapetrovicСАЊА ПЕТРОВИЋ

САЊА ПЕТРОВИЋ - ПРЕДСЕДНИК ПРИВРЕМЕНОГ ОРГАНА ОПШТИНЕ КОВИН

Рођена у Ковину 1972. године где је завршила основну школу, а потом средњу медицинску у Панчеву. Успешно брани дипломски рад најпре на Педагошкој Академији за васпитаче, а потом и на Дефектолошком факултету у Београду.

Прво радно место засновала је као медицинска сестра, а по завршетку Педагошке академије и као васпитач у Предшколској установи „Наша Радост“ у Ковину. Шест година касније службује у осигуравајућем друштву ДДОР Нови Сад, у болници у Смедереву на месту дефектолога, у основној школи „Бранко Радичевић“ у Смедереву на месту педагога, потом и као вероучитељ у истој школи.
Седам година је чинила стручни тим који је функционисао у оквиру хуманитарне невладине организације „Здраво да сте“, која се бавила избеглим и расељеним лицима по избегличким камповима. Потпредседница ОО СНС у Ковину била је пет година и у том периоду изабрана је на функцију директора тадашњег Фонда за градско грађевинско земљиште, комуналну потрошњу и путеве, коју је обављала годину дана.
После локалних избора 2013. године, када је Срска напредна странка први пут добила убедљиво поверење грађана општине Ковин, обављала је функцију председнице Скупштине општине, а од 2015. године је на функцији председнице општине Ковин – поверење за нови мандат добила је и после локалних избора одржаних априла 2017. године. Била на функцији Председника општине Ковин до распуштања СО Ковин.
Почетком 2015. године изабрана је за председницу ОО СНС Ковин и ту дужност обавља са успехом и поносом и данас. Удата, мајка једног детета.


Zoran BradanjiЗОРАН БРАДАЊИ

ЗОРАН БРАДАЊИ

Рођен је 1969. године у Делиблату. Основну школу завршио је у Делиблату, а средњу машинску у Ковину.Радио је у АД „Млин“ као техничар и као шеф смене у производњи.

У три скупштинска сазива биран је за одборника у СО Ковин, а у два мандата обављао дужност шефа одборничке групе СНС-а.
Био је члан Општинског већа општине Ковин, задужен за спорт и омладину, а обављао је и функцију заменика председника СО Ковин.За председника савета месне заједнице Делиблато биран је два пута. Бивши спортиста, дугогодишњи спортски радник.

До распуштања Скупштине општине Ковин обављао функцију председника СО.Ожењен, отац двоје деце.

 

 

 


violetaocokВИОЛЕТА ОЦОКОЉИЋ

ВИОЛЕТА ОЦОКОЉИЋ

из Ковина, где је рођена 1988. године. Средњу економско-трговинску школу завршила је у Смедереву, дипломирала на Географском факултету Универзитета у Београду-одсек Туризмологија. За време студија била је члан Српског географског друштва.

Након завршеног факултета волонтирала је у туристичкој агенцији „Eldorado tours“ из Смедерева, затим у фирми „Дунав трговина ДОО“, а стручну праксу обавила је у средњој стручној школи „Васа Пелагић“ у Ковину на месту наставника туристичке групе предмета.
Од 2016. године ангажована је као стручни сарадник у УСР „Делиблатско језеро“ у СРП „Краљевац“ у Делиблату, а од фебруара 2018. године почиње да ради у Општинској управи Ковин на радном месту туристички инспектор.
Чланица је удружења Мрежа инспектора Србије. Говори енглески језик. 

Три године била је на фунцкији председника Савета за информисање Општинског одбора СНС, а од 2017. године на месту повереника месног одбора Центар 1. Чланица је Општинског одбора СНС.
Била је члан Општинског већа у два наврата, од октобра 2015. године и потом у сазиву изабраном после локалних избора 2017. године, док није ступила на рад у ОУ Ковин 2018. године.

 


Imre ČotiИМРЕ ЧОТИ

ИМРЕ ЧОТИ

из Скореновца, рођен 1965. године у Ковину. Основну, а затим и средњу стручну пољопривредну школу, ратарски смер, завршио у Ковину.

У периоду 1988-2011. био запослен као пословођа Ратарства у ООУР „Ратарство“ Скореновац.

Од 2011. године власник је регистрованог пољопривредног газдинства.У три мандата био је члан Савета месне заједнице Скореновац.Бивши је спортиста стрељачког клуба „Плави Дунав“ Скореновац и дугогодишњи спортски радник.

За заменика председника Скупштине општине изабран је са листе СВМ - Иштван Пастор, после локалних избора 2017. године, био на тој функцији до распуштања СО Ковин.Ожењен, отац једног детета.

 

 

 

 

 


Zoran NikolicЗОРАН НИКОЛИЋ

ЗОРАН НИКОЛИЋ

Рођен је 1958. године у Ковину, где је завршио основну школу и гимназију.

Дипломирао на Правном факултету у Београду.Рођен је 1958. године у Ковину, где је завршио основну школу и гимназију. Дипломирао на Правном факултету у Београду.

Обављао је многобројне функције и значајне дужности: биран је за судију за прекршаје, потом за секретара СО Ковин; народни посланик у Скупштини Србије био је у периоду од 1992. до 2005. године, где је једно време био и председник законодавног одбора.

Био је начелник Јужнобанатског округа и коминистар правде у прелазној Влади Републике Србије у периоду 2000-2001, a на локалним изборима 2013. године, изабран за одборника СО Ковин.

У периоду јун-септембар 2015. обављао функцију председника општине Ковин.После локалних избора 2017. изабран на функцију заменика председника општине, коју је обављао до распуштања СО Ковин.

Члан је Социјалистичке партије Србије од оснивања.Живи у Ковину, ожењен је, отац двоје деце.

 


Radmila Sikimic РАДМИЛА СИКИМИЋ

РАДМИЛА СИКИМИЋ - Секретар привременог органа

Рођена је 1962. године, основну и средњу школу завршила у Мраморку и Смедереву, а Правни факултет у Београду.

У периоду 1991-1994. била запослена у предузећу ДОО „Плочиица“ у Плочици, на месту секретара. Радни однос у Општинској управи Ковин засновала новембра 1994. године, била је сарадник за имовинско-правне послове, за указивање правне помоћи, за нормативно-правне послове.

Радила је и као заменик секретара ОУ Ковин, затим као шеф Одсека за грађевинске, правне и послове привреде и потом руководилац Службе за послове Скупштине општине, Председника општине и Општинског већа.

Обављала је  функцију секретара Привременог органа општине Ковин у претходном периоду

.На функцији секретара СО Ковин била у тренутку распуштања локалне Скупштине.Удата је и живи у Плочици.