ratko mosurovic 2016 

РАТКО МОСУРОВИЋ, помоћник председнице општине за регионални развој и локалну самоуправу

Рођен је 1982. године у Ковину. Завршио основну школу у Ковину и Средњу техничку школу у Смедереву – смер машински техничар опште праксе. Вишегодишње радно искуство стекао у приватном сектору, на пословима продаје и комерцијале. Од јуна 2014. године радио као технички секретар Српске напредне странке у Ковину, а 18. септембра 2015. бива изабран за члана Општинског већа општине Ковин. Функцију већника обављао је до постављења за помоћника председнице општине, 8. јуна 2016. године Активно себавио спортом као члан одбојкашког клуба „Раднички“ и шах клуба „Раднички“ Ковин.

 oliveratanasijevic

ОЛИВЕРА ТАНАСИЈЕВИЋ, помоћница председнице општине за област друштвених делатности

Рођена је 1977. године у Ковину, где је завршила основну школу и гимназију. Дипломирала на Правном факултету Универзитета у Београду. Радно искуство стекла је на месту секретара школе, најпре у ОШ „Десанка Максимовић“ Ковин и ОШ „Миша Стојковић“ у Гају, а затим и у ОШ „Бора Радић“ у Баваништу. Државни испит за рад у органима управе положила у Новом Саду.
Члан је странке Савез војвођанских Мађара од 2005. године. 
Живи у Ковину.

 немања

НЕМАЊА ВУЈАСИНОВИЋ, помоћник председнице зa област привреде, комуналне инфраструктуре и урбанизма

Рођен је 1988. године у Смедереву. Основну школу завршио је у Ковину, а након тога Средњу стручну школу „Васа Пелагић“, смер хортикултура. Дипломирао је на правном факултету у Новом Саду.  У мандату 2012-2016. био је члан Савета за младе СО Ковин. Обављао је и функцију председника УО Центра за социјални рад „Ковин“, а у кабинету председника општине први пут радио је као помоћник председника за област друштвених делатности. Један је од оснивача Удружења „Лалошки бисери“, које има за циљ повезивање свих градова и општина у  Србији који се налазе уз Дунав. Активно се бавио фудбалом, био је члан „Радничког“ из Ковина. Учествовао у многим радним акцијама које су организоване на територији општине. Потпредседник је ОО Једниствене Србије Ковин од оснивања и члан Покрајинског одбора странке. Живи у Ковину.