ПОМОЋНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН МИРЈАНА БАНОВИЋ

Mirjana BanovićМИРЈАНА БАНОВИЋ

МИРЈАНА БАНОВИЋ, помоћница председнице општине за област друштвених делатности

Рођена је 1972. године у Мраморку, живи у Ковину.
Дипломирала на Учитељском факултету у Београду, а постдипломске студије завршила на Педагошком факултету у Јагодини и стекла звање мастер учитељ.
Од 2003. године запослена у ОШ „Предраг Кожић“ у Дубовцу, на радном месту наставника разредне наставе, а четири године била је директор школе.
Један од оснивача и прва председница Друштва учитеља општине Ковин. Аутор и главни и одговорни уредник стручног часописа за учитеље „Зборник примера добре праксе учитеља“. Коаутор програма стручног усавршавања наставника „Превенција насиља, злостављања и занемаривања“ и едукатор наставника у програму ОРКА „Добробит животиња и ми“. Од јула 1993, до децембра 2005. године активно је учествовала у раду НВО „Здраво да сте“.
За истраживачки и издавачки рад у 2008. години, добила је признање „Учитељ плус“ које додељује Удружење војвођанских учитеља, а 2012. од Његовог Преосвештенства епископа банатског Никанора добила је Грамат признање за допринос у развоју верске наставе.
Била је чланица Општинског већа општине Ковин у периоду фебруар-јун 2015. године, задужена за област просвете, културе и информисања.


ПОМОЋНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН ДАЛИБОР ШТАРК

DaliborStarkmartДАЛИБОР ШТАРК

ДАЛИБОР ШТАРК, помоћник председнице општине за регионални развој и локалну самоуправу

Рођен 1986. године у Панчеву. Од рођења живи у Ковину. Завршава основну школу у Ковину, као носилац Вукове дипломе а средњу техничку школу у Смедереву. Након средње школе радио у АД „Наша Слога“, затим у „Бус“ радију и у Галеници. Године 2010. уписује Високу школу електротехнике и рачунарства у Београду, смер Електронско пословање. Студије завршава 2013. године као студент генерације, просек 9,62, при чему добија стипендију за специјалистичке студије. Дипломирао и на Универзитету Сингидунум у Београду са просеком 9,51, где стиче звање – дипломирани економиста.
У периоду од априла до јуна 2015. године први пут је обављао функцију помоћника председника општине Ковин, а потом био и члан Општинског већа општине Ковин.
На функцији помоћника председнице општине поново је од 1. марта 2016. године.

 

 

 

 

 

 


ПОМОЋНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН РАТКО МОСУРОВИЋ

ratko mosurovic 2016РАТКО МОСУРОВИЋ

РАТКО МОСУРОВИЋ, помоћник председнице општине за привреду, урбанизам и комуналну инфраструктуру

Рођен је 1982. године у Ковину. Завршио основну школу у Ковину и Средњу техничку школу у Смедереву – смер машински техничар опште праксе. Вишегодишње радно искуство стекао у приватном сектору, на пословима продаје и комерцијале.
Од јуна 2014. године радио као технички секретар Српске напредне странке у Ковину, а 18. септембра 2015. бива изабран за члана Општинског већа општине Ковин. Функцију већника обављао је до постављења за помоћника председнице општине, 8. јуна 2016. године
Активно се бавио спортом као члан одбојкашког клуба „Раднички“ и шах клуба „Раднички“ Ковин.