Чланци поређани по датуму: четвртак, 23 април 2020

Сва лица старија од 65 година на територији општине Ковин моћи ће да обаве неопходну куповину намирница и лекова у петак, 24. априла у интервалу од 4.00 до 7.00 часова. И овог петка, врата за наше најстарије суграђане отвориће највећи трговински ланци –  АД „Подунавље“ и „Гомекс“ у свим малопродајним објектима на територији општине, продавнице „АЛФА“ у свим продајним објектима, месара „Матијевић“, ТР „Трафика А&А“ и апотеке: „Фарма - кош“, „Апотека Алек“, „Апотека БЕНУ“ и „Апотека Јанковић“, а интервал рада ових објеката погледајте у списку у прилогу. 
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
Комисија за комасацију катастарских општина Плочица и Скореновац обавештава да се до даљег одлаже рад на овом послу путем непосредног контакта, те да се неопходне информације могу добити елетронским путем или телефоном.
У наставку преузмите комплетно обавештење, где су дати и контакти у вези са комасацијом у К.О. Скореновац и К.О. Плочица
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
Јуче, 22. априла од 19 часова, истовремено у свим насељеним местима ковинске општине извршена је још једна свеобухватна дезинфекција приступних путева, тротоара, објеката, улица.
Акценат у Мраморку био је на дезинфекцији прилаза, дворишта и објеката домова за смештај старих лица, с обзиром на степен угрожености корисника и особља које ради у овим установама у односу на епидемију корона вируса.
У Ковину су овога пута, поред најфреквентнијих делова града и улица, посебно дезинфиковани унутрашњост и непосредна околина Библиотеке „Вук Караџић“, Поште, Полицијске станице и Општине.
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
Министарство унутрашњих послова, у сарадњи са Канцеларијом за информационе технологије и електроснку управу Владе Републике Србије, покренуло је данас на порталу еУправа нову услугу за издавање Уверења о (не)кажњавању. Ова услуга се налази на адреси https://euprava.gov.rs/usluge/4875
Имајући у виду да тренутно није могуће преузимање овог документа на шалтерима МУП-а, Уверење о (не)кажњавању ће грађанима, који електронским путем поднесу захтев, бити достављено на адресу пребивалишта. До окончања ванредног стања накнада за услугу достављања неће се наплаћивати.
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

КАЛЕНДАР

« Април 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30