Чланци поређани по датуму: понедељак, 23 март 2020

Министарствo пољопривреде, шумарства и водопривреде, у складу са постојећом ситуацијом и уведеним мерама за време ванредног стања, издало је обавештење да за потребе обављања посла из области сточарства током периода забране кретања

Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

Формулар: PolicijskiCas.xls

Локалне самоуправе емаил адреса: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Јавна  предузећа и привредна друштва која обављају делатност од јавног  интереса, а чији је оснивач Република Србија (https://privreda.gov.rs/obavestenje-tabela-za-privredne-subjekte/) емаил адреса:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Привредни субјекти (https://privreda.gov.rs/obavestenje-tabela-za-privredne-subjekte/) емаил адреса:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
Министарство пољопривреде позвало је пољопривреднике који имају неодложне послове на њивама током полицијског часа да поднесу захтев да им се одобри кретање у том периоду. 
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
У складу са обавезном инструкцијом Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Министарства државне управе и локалне самоуправе, а која се тиче примене Уредбе о изменама и допунама мера за време ванредног стања у области превоза
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

КАЛЕНДАР

« Март 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31