ПРИЈЕМ ЗА НАЈУСПЕШНИЈЕ ЕКИПЕ

10 авг 15
Прочитано 859 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

Поводом уласка у Прву лигу Србије одбојкаша баваништанског „БСК“-а и у Прву српску лигу кошаркаша ковинског „Радничког“ у петак, 7.августа...


Поводом уласка у Прву лигу Србије одбојкаша баваништанског „БСК“-а и у Прву српску лигу кошаркаша ковинског „Радничког“ у петак, 7.августа, председник општине Зоран Николић примио је Петра Богуновића, већника и председника Управног одбора Спортског савеза општине Ковин, Јовицу Цветковића, председника Општинског одбојкашког савеза, Мију Савина, председника ОК „БСК“ и Слободана Рајковића, председника кошаркашког клуба „Раднички“ из Ковина. 

Председник Николић је честитајући на успесима спортским екипама из општине, а и подсећајући се својих играчких дана у ковинском фудбалском клубу, нагласио да има пуно разумевања за спорт, за појединце и клубове који и у овим тешким временима за све наше грађане, имају снаге да постижу успехе и напредују. Посебно је напоменуо да свакако треба испоштовати постигнуте резултате и додатно подржати најуспешније који су се поласирали у виши ранг такмичења.
У дужем разговору истакнуто је да за разлику од суседних општина у ковинској нема већих проблема у расподели средстава клубовима. Без обзира на политичке промене последњих година, како је истакао Петар Богуновић, средства се доследно и правовремено, у складу са ктритеријумима, расподељују свим клубовима.
У расправи је било речи о изградњи одбојкашке сале у Баваништу и Ковину, подршци школском спорту, имовини спортских колектива уочи приватизације клубова,али и о могућностима да привредници, садашњи и будући инвеститори, подрже развој спорта у општини.


КАЛЕНДАР

« Мај 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31