ПОБЕДНИЦИ ШКОЛСКОГ ТАКМИЧЕЊА У СТОНОМ ТЕНИСУ

03 нов 17
Прочитано 481 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

У организацији Спортског савеза општине Ковин и домаћина - основне школе "Жарко Зрењанин", у Скореновцу je у среду, 1. новембра, одржано Општинско такмичење основних школа у стоном тенису за дечаке и девојчице (с обзиром да није било пријављених такмичара у категорији средњих школа, свело се на такмичење основаца). И поред тога, овогодишње надметање било је најмасовије у последњих неколико година у овој спортској дисциплини.


У организацији Спортског савеза општине Ковин и домаћина - основне школе "Жарко Зрењанин", у Скореновцу je у среду, 1. новембра, одржано Општинско такмичење основних школа у стоном тенису за дечаке и девојчице (с обзиром да није било пријављених такмичара у категорији средњих школа, свело се на такмичење основаца). И поред тога, овогодишње надметање било је најмасовије у последњих неколико година у овој спортској дисциплини.Такмичили су се ђаци из 6 основних школа, укупно њих 30. Према очекивању, а и због традиције стоног тениса у том месту, такмичари из Скореновца били су најбољи у већини дисциплина, док су се за изненађење побринули ученици ОШ "Сава Максимовић" из Мраморка, који су понели епитет најбоље екипе у мушкој категорији.
У такмичењу, које је одржано по куп систему, наступило је 6 екипа у мушкој и четири екипе у женској конкуренцији, док се појединачно такмичило 6 ученика, односно 4 ученице. Одиграна су укупно 34 меча. 
Титула најбоље женске екипе припала је тиму ОШ "Жарко Зрењанин“, а наступиле су у саставу: Анита Добо и ГлоријаЂерђ.Најбоља мушка екипа је из Мраморка, у саставу: Лука Лазаров, Борис Енча и Лука Карличић. У појединачној конкуренцији изненађења није било, тако да су титуле однели ученици ОШ "Жарко Зрењанин" - Анита Добо у женској и Филип Мартон у мушкој конкренцији.
Све шампионе општинског школског такмичења већ у понедељак у Вршцу, у хали "Миленијум“, очекује окружно такмичење основаца и стоном тенису.Желимо свима пуно успеха у даљем такмичењу и добром представљању школа са територије општине Ковин.


КАЛЕНДАР

« Фебруар 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29