ЗИМСКЕ ЧАРОЛИЈЕ: ПОЧЕЛА И НОВА СЕЗОНА КЛИЗАЊА

27 дец 16
Прочитано 1418 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

Нова сезона клизања званично је почела у недељу 25.јануара у центру града испред Дома културе, а потом је за многобројне малишане организована улична представа, додела новогодишњих пакетића као и хуманитарни концерт за децу са сметњама у развоју.


Нова сезона клизања званично је почела у недељу 25.јануара у центру града испред Дома културе, а потом је за многобројне малишане организована улична представа, додела новогодишњих пакетића као и хуманитарни концерт за децу са сметњама у развоју.
Председница општине Ковин, Сања Петровић, свечано је отворила нову сезону клизања, а отварању су присуствовали и председник СО Ковин, Зоран Брадањи, помоћници председнице: Мирјана Бановић, Ратко Мосуровић , Далибор Штарк, као и многобројни грађани.
Деца ПУ ,,Наша радост“ Ковин извела су на платоу представу ,,Црвенкапа и вук“ уз коју су на крају присутни малишани запевали и заиграли. Посебно изненађење био је долазак Деда Мраза који је свима поделио новогодишње пакетиће.
У позоришној сали Центра за културу Ковин одржан је потом хуманитарни концерт народних песама и игара под слоганом ,,Од срца срцу“ намењен прикупљању средстава за Дневни боравка за лица са сметњама у развоју.
Током читавог викенда у Ковину је владала права празнична атмосфера, организован је тродневни Новогодишњи базар ручних радова и сувенира у галерији Центра за културу Ковин, уз активно учешће Деда Мраза и кловна, одржане су дечје представе, прављени су украси, а потом су сви заједно на Градском тргу, уз домаће крофне и чај, китили новогодишњу јелку.
Улаз на клизалиште је, као и прошле године, бесплатан, а радиће до краја јануара, сваког дана од 10 до 22 часа.
Из локалнe самоуправе захваљују се свим учесницима који су са много ентузијазма помогли да се ужива у зимским чаролијама, а то су:
Центар за културу Ковин, Туристичка организација општине Ковин, ПУ ,,Наша радост“, ЈП ,,Ковински комуналац“, предузећа ,,Статик“ и ,,Рудник“, Пољочуварска службас Г4С из Ковина, Црвени крст Ковин, затим Актив жена ,,Велико храбро срце“ из Малог Баваништа, Актив жена 1.и2. МЗ Ковин, Актив жена ,,Дуга“ Баваниште, Актив жена ,,Ковинка“, културно-уметничка друштва ,,Младост“ из Ковина и ,,Паја Маргановић“ из Делиблата, Удружење ,,Фамилија“ и Аматерско позориште Ковин.

Фото: Центар за културу Ковин


КАЛЕНДАР

« Фебруар 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29