Одштампајте ову страницу

СТИЖУ ПРАЗНИЦИ – ДЕДА МРАЗ У „ДЕСАНКИНОЈ“ ШКОЛИ

19 дец 16
Прочитано 1042 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

У суботу, 17. децембра, ученици четвртог разреда ОШ “Десанка Максимовић“, са својим учитељицама Татјаном Бошков и Иванком Панић, представили су драматизацију текста „Деда Мразова дијамантска свадба“ у којој су ликови: Баба Мразица, Вила Добрила, Деда Мраз, Штрумпфови, месеци у години...


У суботу, 17. децембра, ученици четвртог разреда ОШ “Десанка Максимовић“, са својим учитељицама Татјаном Бошков и Иванком Панић, представили су драматизацију текста „Деда Мразова дијамантска свадба“ у којој су ликови: Баба Мразица, Вила Добрила, Деда Мраз, Штрумпфови, месеци у години... Поред камина, испод јелке са светлуцавим украсима, прозором кроз који поглед обухвата зимску идилу, у прелепим костимима и одличном глумом, ученици су пленили пажњу публике. У њој су били родитељи, ђаци, наставници, али и другари из вртића, будући прваци. Новогодишњу чаролију на сцени су употпунили и првачићи, музиком нежних тонова и кореографијом припремљеном са учитељицама Драганом Милетић и Драганом Ђурић.
Након представе, право задовољство је уследило када је дошао Деда Мраз и поделио пакетиће, које традиционално школа обезбеђује деци из забавишта са подручја Друге месне заједнице. Задовољни осмеси и срећа красили су лица свих који су у суботу уживали у програму у ОШ „Десанка Максимовић“, јавила је ПР, учитељица Наташа Буљугић, која је послала и фотографије са приредбе.