ОМИЉЕНО МЕСТО ШУМАРЧАНА КОМПЛЕТНО СЕ РЕНОВИРА

23 нов 16
Прочитано 2042 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

„Ово је једино место у селу у којем се окупљамо, и старо и младо, али све до сада није реновирано, а годинама су нам многи обећавали, па ништа. Сада смо пресрећни што ћемо празнике дочекати заједно у реновираном Дому културе“, рекла је једна од Шумарчанки које су дошле да поздраве председницу општине Сању Петровић..


„Ово је једино место у селу у којем се окупљамо, и старо и младо, али све до сада није реновирано, а годинама су нам многи обећавали, па ништа. Сада смо пресрећни што ћемо празнике дочекати заједно у реновираном Дому културе“, рекла је једна од Шумарчанки које су дошле да поздраве председницу општине Сању Петровић у уторак, приликом обиласка градилишта у Шумарку. Велики број мештана, на челу са председником МЗ Дубовац., Златком Тилићем, окупио се како би изразили задовољство због извођења радова на реновирању Дома културе, централног објекта у којем се одвијају све најважније ствари везане за живот Шумарчана.
Дом културе у Шумарку комплетно се реновира : уређују се унутрашње просторије, спољна фасада, уграђује се нова столарија, ради се на електро-инсталацијама, водоводу, канализацији, потпуно се уређује мокри чвор.
„Заиста сам поносна када видим колико се ови наши суграђани радују новом руху свог Дома културе. Из буџета је трећим овогодишњим ребалансом издвојено 600.000 динара за комплетну обнову, али то нису велика средства када сагледате колико објекат значи Шумарку. Као што сам већ говорила, сматрам да свако насељено место мора да има елементарне услове за живот заједнице, а овим људима та најважнија тачка је овај Дом“, рекла је председница Петровић приликом обиласка, заједно са председником СО ковин, Зораном Брадањијем.
Очекује се да сви радови буду завршени најкасније до половине децембра.


КАЛЕНДАР

« Август 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31