ПРЕДШКОЛЦИ ПОКЛОНИЛИ СЛИКЕ ОПШТИНСКОЈ УПРАВИ КОВИН

10 окт 16
Прочитано 1048 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

Деца из предшколске установе ,,Наша радост“, 07.октобра, обележили су Дечју недељу маскенбалом и посетом ОУ Ковин, поклонивши општинском руководству ликовне радове као знак захвалности на одличној сарадњи.

Деца из предшколске установе ,,Наша радост“, 07.октобра, обележили су Дечју недељу маскенбалом и посетом ОУ Ковин, поклонивши општинском руководству ликовне радове као знак захвалности на одличној сарадњи.

Предшколци, у пратњи директорке ПУ ,,Наша радост“ Александре Алавање, васпитачица и педагога, поклонили су председници општине Ковин Сањи Петровић, председнику СО Ковин Зорану Брадањи, помоћници председнице Мирјани Бановић, начелници ОУ Јелени Чолаковић и руководиоцу одељења за ОУ и јавне службе Стојанки Тасић, своје радове.
Дечју недељу, забавиште је, тај дан, обележило маскенбалом и даровањем поклона општинском руководству, па су тако први пут у овој години, у сали за седнице, гостовали спајдермени, чаробњаци, принцезе, вештице, војници.
Присутне је поздравила помоћница председнице за друштвене делатности, Мирјана Бановић, а потом су поједини малишани представили своје маске.
Према речима директорке вртића, Александре Алавање, ови поклони, направљени са великом љубављу, представљају мали знак пажње и захвалност према Општинској управи.
Председница општине Ковин, председник СО Ковин и начелница ОУ нису били у могућности да присуствују овој свечаности, па су у њихово име, поклоне преузели помоћница председнице Мирјана Бановић и секретар СО Ковин Радмила Сикимић.
Тог истог дана у позоришној сали Центра за културу Ковин, у поподневним часовима одиграле су се две представе, ,, Необичан дан у земљи ла, ла, ла, ла“ у извођењу Аматерског позоришта из Ковина за основце и ,,Футур љубави“ за средњошколце
коју је извело СКПД ,,Ђетван“ из Панчева.
Публици се, пред почетак представе, обратила помоћница председнице Мирјана Бановић.


КАЛЕНДАР

« Фебруар 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29