КОВИН УСПЕШНО ПРЕДСТАВЉЕН НА САЈМУ ТУРИЗМА

06 окт 16
Прочитано 1043 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

Сајам туризма у Новом Саду, одржан од 28. септембра до 1. октобра 2016, и ове године одвијао се под покровитељством Туристичке организације Војводине


Сајам туризма у Новом Саду, одржан од 28. септембра до 1. октобра 2016, и ове године одвијао се под покровитељством Туристичке организације Војводине
Све време манифестације присутна је била и Туристичка организацвиоја општине Ковин (ТООК), на заједничком војвођанском штанду.

Утиске са сајма преноси в.д. директора ТООК, Петар Стаменовић, који наводи да је акценат у ковинској понуди предложени активан одмор у природи, уз промоцију шеме ваучера, за коју је урађен и петодневни аранжман обиласка општине Ковин.
„Посету сајмовима користимо и да са другим колегама из земље и иностранства разменимо искуства о раду и нека нова кретања у области туризма. Тако је Привредна комора Војводине организовала радни састанак са делегацијом Привредне коморе Хрватске, којем смо радо присуствовали, скупа са колегама из Панчева, Вршца, Зрењанина, са представницима Јуте и појединим тур оператерима, а ту су биле и колеге са полуострва Истре у Републици Хрватској. Договорена је даља сарадња кроз узајамне посете туристичких организација, како би се што боље упознали са туристичким садржајем обеју страна, а ради касније размене туриста на бази реципроцитета“, каже Петар Стаменовић и додаје да је његово излагање о природним потенцијалима Делиблатске пешчаре и језера Краљевац, Дунава, веома заинтересовало колеге из Хрватске, као и могућност посете археолошком локалитету Виминацијум .
Оно што је најважније, општина Ковин успешно је представљена, а у томе су Туристичкој организацији општине помогле и представнице Удружења жена „Ковинка“, које су презентовало своје радове са мотивима Ковина и Баната уопште.


КАЛЕНДАР

« Фебруар 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29